Rollspel för barn

En timme av äventyr för unga som är hemma från skolan

Lajvbyrån erbjuder rollspel över video för barn och ungdomar som är hemma i Coronatider. En av oss spelleder dem i ett improviserat äventyr via video där det är vad de vill göra som styr vad som händer. 

Det här är ett test utifrån förutsättningarna som vi har just nu. Ditt barn får en timme av äventyr och en gemenskap med andra barn som är hemma. Kanske vill fortsätta själva sedan och får nya vänner! Och du själv kanske får en stund att känna dig ledig, eller jobba ikapp, även om du är hemma med ett hostigt barn. 

Vi håller det regellätt och enkelt, barnen behöver inte rollspelat innan. Vi tar med dem ut i ett äventyr och lär dem ett sätt att umgås och stimulera fantasin!

Det enda du behöver för att vara med är en dator med internetuppkoppling, ett headset och en inbyggd kamera eller en webbkamera.

Bland våra spelledare finns rollspelsförfattaren Gunnar Söderberg även känd från Rollspelsbaren, lajvpedagogen Josefin Westborg som grundande Lajvbyrån och improvisationsskådespelerskan Sara Podda. Alla våra spelledare har självklart lämnat in utdrag från polisen som är lämpligt i verksamheter för barn och unga.

För att anmäla dig och boka gå in på boka.se/lajvbyran